Eagle-1 (VC-wagen)

Eye Watch Security Events BV maakt gebruik van een hyper moderne verbindings- en commandowagen (VC-wagen). Deze wagen heeft de beschikking over een uitgebreid camera systeem en meerdere portofoonnetwerken.

Onlangs is onze Eagle-1 in gebruik genomen. Deze zeer luxe uitgevoerde Ford Transit Jumbo is een 7 meter lange mobiele centrale post, uitgerust met de meest moderne en geavanceerde technieken. Dit unieke voertuig is hierdoor de best uitgeruste VC-wagen in zijn klasse. Door de inzet van onze mobiele VC-wagen kunnen calamiteiten en onregelmatigheden snel worden gesignaleerd en worden opgevolgd. Het voertuig is zeer flexibel inzetbaar, en kan snel en adequaat worden ingezet, op de meest voorkomende locaties. Onder het dagelijkse werkgebied van de Eagle-1 vallen industrieterreinen, woongebieden, recreatieparken, concerten, evenementen, bouwterreinen, voetbalwedstrijden, crisisgebieden en uitgaansgebieden.

Uitrusting Eagle-1

De mobiele centrale post is uitgerust met 2 vaste werkplekken. Er zijn diverse netwerkaansluitingen voor het aansluiten van de camera’s. Drie grote LED monitoren geven een actueel beeld van situatie en kunnen tot maximaal 36 camera’s tegelijk laten zien. Op de ingebouwde hard-disk recorder kunnen maximaal 27 camera’s simultaan worden opgenomen en een capaciteit van 14 dagen non-stop!

De VC-wagen heeft beschikking over vier seperate portofoonnetwerken (zender en ontvanger), met in totaal 60 portofoons (TTI TX 1446+ export. Ook is de wagen uitgerust met drie scanners voor het uitluisteren van al het radioverkeer op het terrein. Hierdoor kan de VC-wagen ook worden ingezet als facilitair meldpunt voor de organisatie, Politie, BHV, Brandweer en beveiliging.

Tevens is er een de beschikking over wireless internet en een digitaal TV-signaal voor het uitkijken van publieke en/of commerciële Tv-zenders. Ook is er een koffiezetapparaat, combi-magnetron en koelkast aanwezig. Als extra veiligheidsvoorziening is er een waardekluis, brandblusapparatuur, branddeken en een EHBO-kit aanwezig. De ruimte is voorzien van een klimaatbeheersingssysteem die zorgt voor een optimale temperatuur onder alle omstandigheden.

Met Eagle-1 is uw veiligheid in een oog opslag in beeld.

VBE
VEB Erkend beveiligingsbedrijf - Particuliere BeveiligingsOrganisatie (PBO)
Keurmerk beveiliging
Keurmerk evenementen beveiliging
SGS ISO 9001:2008 System Certification
SGS VCA* System Certification