Haven- & Airportbeveiliging

Na de aanslagen op het World Trade Center in New York in 2001, ontwikkelde Amerika een ISPS-code (International Ship and Port Facility Security Code). Onze beveiligingsmedewerkers die werkzaam zijn bij schepen die internationale routes varen zijn in het bezit van het ISPS-certificaat. De beveiligingsmedewerker van Eye Watch Security Group houdt controle over en toezicht op de ingaande en uitgaande goederen van het vrachtschip en havengebied.

Airportbeveiliging en security check geregeld door Eye Watch Security Group. Eye Watch Security Group ondersteunt uw airport door de inzet van permanent gecertificeerde beveiligingsmedewerkers. Zij zien erop toe dat er geen onregelmatigheden plaatsvinden. De beveiligers zijn goed getraind in het observeren en signaleren van onraad, waardoor u onregelmatigheden in een vroeg stadium voorkomt. Van de aanwezigheid van onze beveiligers gaat een grote dienstverlenende en preventieve werking uit. Zo nodig treden zij repressief op bij calamiteiten of agressie. Zij handelen deze onregelmatigheden professioneel af.

Eye Watch Security Group is een prima keus voor de beveiliging van uw airport. Wij kunnen u voorzien in alle facetten van airportbeveiliging, zoals security check, gate control, controlerondes, persoonsbeveiliging en vaste-postbewaking.

VBE
VEB Erkend beveiligingsbedrijf - Particuliere BeveiligingsOrganisatie (PBO)
Keurmerk beveiliging
Keurmerk evenementen beveiliging
SGS ISO 9001:2008 System Certification
SGS VCA* System Certification