Hondenbrigade

Eye Watch Security Group heeft een speciaal hondenbrigadekorps. Zij zijn gespecialiseerd in het bewaken van risico-evenementen, vliegvelden, haven-gebieden, risico-objecten en waardetransporten. Onze honden zijn getraind in het opsporen van explosieven, narcotica en warmtebronnen.
Eye Watch Security Group werkt volgens strikte richtlijnen die zijn opgenomen in de regelgeving van de VPB (Vereniging van Particuliere Beveiligingsorganisaties) en is erkend door het Ministerie van Justitie.

De hondengeleiders van Eye Watch Security Group zijn preventief aanwezig met onze mobiele surveillanceauto en manbewaking met of zonder hond. In de avond- en nachturen surveilleren wij ter preventieve controle rondom uw bedrijf en/of object. Dankzij de goede observatie door onze goed opgeleide beveiliger (met of zonder hond) vinden er geen onregelmatigheden plaats in de buurt van uw bedrijf en/of object. Zo wordt de kans op vernieling, inbraak en op andere vormen van derving en criminaliteit teruggebracht en kunnen wij tijdig ingrijpen bij calamiteiten en/of onregelmatigheden. Eye Watch Security Group werkt onder andere samen met de politie en gemeente.

Onze hondengeleiders zijn ook uitstekend inzetbaar bij evenementen en/of collectieve horecabeveiligingsprojecten.

VBE
VEB Erkend beveiligingsbedrijf - Particuliere BeveiligingsOrganisatie (PBO)
Keurmerk beveiliging
Keurmerk evenementen beveiliging
SGS ISO 9001:2008 System Certification
SGS VCA* System Certification