Horeca portiers

Onze beveiligers en horecaportiers zijn uitstekend inzetbaar voor discotheken, bars, theaters, kleine en/of grote horecagelegenheden.

Veiligheid staat hoog op de agenda van een horecaonderneming. Veiligheid begint bij een goed deurbeleid. Samen met de horecaondernemer bepaalt Eye Watch Security Group welk deurbeleid wordt toegepast bij deze specifieke horecagelegenheid. De horecaportiers van Eye Watch Security Group onderscheiden zich door hun beheerst gastheerschap! Ze zijn representatief, doortastend en getraind in tactisch optreden.

Voor onze beveiligers c.q. horecaportiers is deëscalerend optreden in geval van calamiteiten prioriteit nummer één. Het is de bedoeling dat de gasten een gezellige, rustige, maar vooral veilige avond beleven.

Onze horecaportiers kunnen worden ingezet bij grote en/of kleine horeca-gelegenheden. Bij collectieve horecaconcepten kunt u gebruik maken van onze hondengeleiders en stand-by teams ter preventie voor de omliggende woongebieden en/of uitgaansgebieden. Hierdoor krijgen bezoekers c.q. gasten een veiliger gevoel in een uitgaansgebied. Dit soort projecten voeren wij altijd uit in samenwerking met politie en gemeente.

VBE
VEB Erkend beveiligingsbedrijf - Particuliere BeveiligingsOrganisatie (PBO)
Keurmerk beveiliging
Keurmerk evenementen beveiliging
SGS ISO 9001:2008 System Certification
SGS VCA* System Certification