Recreatiebeveiliging

Eye Watch Security Group voorziet u in alle facetten van beveiliging voor uw hotels, bungalows of vakantieparken.

Voor u als ondernemer is het belangrijk dat uw bedrijf bekend staat als klantvriendelijk, plezierig en veilig. Criminaliteit, ongeregeldheden en eventuele geluidsoverlast zijn redenen om beveiliging van Eye Watch Security Group in te huren om te voorkomen dat uw gasten zich onveilig voelen tijdens hun welverdiende vakantie.

Vakantierust geregeld door Eye Watch Security Group.

Gezien de hoge werkdruk van uw werknemers in de vakantieperiode is het prettig voor u om ook een rustige factor in uw organisatie te hebben. De medewerkers van Eye Watch Security Group zijn zeer ervaren in de begeleiding en opvang van gasten. Onze beveiligingsmedewerkers zijn prima gastheren en gastvrouwen. Ze kunnen delegeren in gespannen situaties en repressief optreden bij calamiteiten. Zij dragen zeer nette uniformen, hebben een dienstverlenend karakter en beschikken over goede communicatieve vaardigheden.

Onze beveiligingsmedewerkers spreken diverse talen, zoals Duits en Engels, en zijn geschikt voor alle soorten beveiligingswerkzaamheden: bijvoorbeeld als nachtportier, receptionist en beveiliger op de fiets die zijn controleronde doet.

VBE
VEB Erkend beveiligingsbedrijf - Particuliere BeveiligingsOrganisatie (PBO)
Keurmerk beveiliging
Keurmerk evenementen beveiliging
SGS ISO 9001:2008 System Certification
SGS VCA* System Certification