Wie zijn we

Eye Watch Security Events BV is een sterk groeiend, dynamisch en bovenal betrouwbaar beveiligingsbedrijf met een breed aanbod aan diensten. Als marktleider in Noord-Limburg en landelijk opererende organisatie is het onze doelstelling om zowel ondernemers als non-profit organisaties in de horeca- en/of evenementenbrance een gevoel van veiligheid, continuïteit en kwaliteit te bieden.

Eye Watch Security Events BV werkt uitsluitend met gemotiveerde en goed opgeleide beveiligingsmedewerkers. Onze beveiligers beschikken over ervaring in diverse disciplines binnen de beveiligingsbranche. Door voortdurend in de kwaliteit van haar personeel te investeren, middels gevarieerde en erkende opleidingen, bereiken wij dat de wensen van onze opdrachtgevers optimaal worden ingevuld en dat ons personeel vakkundig en gemotiveerd werkt. De beveiligingsmedewerkers van Eye Watch Security Events BV combineren een flinke dosis praktijkervaring met een rustige uitstraling en beschikken over goede communicatieve vaardigheden.

Eye Watch Security Events BV voert haar dienstverlening te allen tijde optimaal uit. Ons bedrijf voldoet aan alle richtlijnen zoals gesteld en goedgekeurd in de ‘Wet particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus’ (WPBR) en (VBE) ‘Vereniging van Beveiligingsorganisaties voor Evenementen’ ook zijn wij door het Ministerie van Justitie erkend. Daarnaast zijn wij ISO en VCA gecertificeerd en beschikken wij over het keurmerk Evenementen Beveiliging.

We Watch For You!

Door de aanwezigheid van onze geüniformeerde beveiligingsmedewerkers gaat een grote dienstverlenende en preventieve werking uit. Ze zijn zichtbaar als gastheer of gastvrouw, maar ook duidelijk de-escalerend aanwezig bij onregelmatigheden. Zij dragen er zorg voor dat deze onregelmatigheden op een professionele wijze worden afgehandeld. Deze werking is voor onze relaties direct merkbaar. Enerzijds door een verminderde kans op calamiteiten en anderzijds geeft onze dienstverlening een verhoging van de veiligheid en dienstbaarheid aan uw bedrijf of evenement.

Enkele voordelen van Eye Watch Security Events BV op een rij

 • Levering van specialisme en kostenbesparende maatwerkoplossingen;
 • Professioneel beveiligingsadvies en security audits op locatie;
 • Compleet geprofessionaliseerd implementatie en veiligheidsplan;
 • Beveiligingsmedewerkers met ruime ervaring op werk & denkniveau MBO 3 / HBO;
 • Security management op HBO niveau;
 • Flexibele inzet 24 uur per dag;
 • Maatschappelijk verantwoord ondernemer;
 • Lidmaatschap Nederlandse Veiligheidsbranche;
 • Keurmerkhouder beveiliging en evenementenbeveiliging;
 • Wij zijn ISO 9001-2008 en VCA* gecertificeerd;
 • VEB gecertificeerd en erkend 5 sterrenspecialist;
 • Goede verstandhouding met overheid en de diverse Politie korpsen. 
VBE
VEB Erkend beveiligingsbedrijf - Particuliere BeveiligingsOrganisatie (PBO)
Keurmerk beveiliging
Keurmerk evenementen beveiliging
SGS ISO 9001:2008 System Certification
SGS VCA* System Certification